Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Balaton Átúszás 2020 : Lidl Balaton Atuszas, Vízirendészet és vízimentő szolgálat által biztosított vízi útvonal.

Balaton Átúszás 2020 : Lidl Balaton Atuszas, Vízirendészet és vízimentő szolgálat által biztosított vízi útvonal.. P roviding only one data is usually enough. A 23 éves világbajnok úszó a révfülöp és balatonboglár közötti 5200 méteres távot új csúccsal, kereken 57 perc alatt teljesítette. Legjobbjaink 6 hét kényszerpihenő után csak. A révfülöp és balatonboglár közötti átúszás tervezett új időpontja augusztus 7. Elég akár csak egy adatot megadni, hogy saját eredményét megtalálja.

Rasovszky kristóf és olasz anna. Of swimming, time results) by filling the form below. On the beach ep.1 ★ finest trap x new. A szervező aranyhíd balatonátúszó sport kft. Vízirendészet és vízimentő szolgálat által biztosított vízi útvonal.

Lidl Balaton Atuszas Likebalaton
Lidl Balaton Atuszas Likebalaton from likebalaton.hu
A vállalkozó kedvűek révfülöpről indulva, balatonboglárra érkezve ússzák át a balatont. Az átevezéssel összefüggő szervezési és lebonyolítási feladatokat. Jó sok ember volt révfülöpön a rajtnál és ugyanú. A távot szabadon választott úszásnemben lehet. Világbajnokok és művészek is elindulnak. Legjobbjaink 6 hét kényszerpihenő után csak. Augusztus 1., 7., 8., 14., 15.) az átúszásra vállalkozó sportemberek a már megszokott módon révfülöpön szállnak majd vízbe, majd az 5,2 kilométeres táv megtétele után a balatonboglári platán strandon érnek partot. 😉 egy összefoglalóban összegyűjtöttük nektek a legfontosabb tudnivalókat a szombati nappal kapcsolatban, amik eddig a legtöbbször felmerültek kérdések, kommentek és üzenetek formájában.

Világbajnokok és művészek is elindulnak.

A hajó mindig akkor indul útnak, amikor megtelik. 😉 egy összefoglalóban összegyűjtöttük nektek a legfontosabb tudnivalókat a szombati nappal kapcsolatban, amik eddig a legtöbbször felmerültek kérdések, kommentek és üzenetek formájában. Egy frissítő családi sportesemény a magyar tengeren, ami nélkül nem múlhat el a nyár. On the beach ep.1 ★ finest trap x new. És (régi rossz szokásom szerint) csak fél tíz körül érkeztem révfülöpre. Elhalasztjuk az eseményt az eredeti időpontról. 31,595 likes · 1,013 talking about this. A szervező aranyhíd balatonátúszó sport kft. Legjobbjaink 6 hét kényszerpihenő után csak. Főoldal > hírek > balaton. Révfülöpre, cuccomat átküldtem, aztán átúszás után boglárról vissza a délibe. Egy frissítő családi sportesemény a magyar tengeren, ami nélkül nem múlhat el a nyár. De tavalyelőtt, mikor utoljára voltam, én is kocsival mentem, mert ott voltam amúgy is a szomszédban, badacsonyban.

Furthermore, it is possible to compare your result to the other participants by age, country, city, swim time. A vállalkozó kedvűek révfülöpről indulva, balatonboglárra érkezve ússzák át a balatont. Egy frissítő családi sportesemény a magyar tengeren, ami nélkül nem múlhat el a. Elég akár csak egy adatot megadni, hogy saját eredményét megtalálja. Rasovszky kristóf és olasz anna.

39 Lidl Balaton Atuszas Kepek Leiras Velemenyek Szallas Hu Programok
39 Lidl Balaton Atuszas Kepek Leiras Velemenyek Szallas Hu Programok from i.szalas.hu
Elég akár csak egy adatot megadni, hogy saját eredményét megtalálja. Vízirendészet és vízimentő szolgálat által biztosított vízi útvonal. Az űrlapot kitöltve számos szempont szerint (név, rajtszám, nem, kor, ország, település, átúszások száma, időeredmények) kereshetünk az adatbázisban vagy szűkíthetjük a találatok számát. P roviding only one data is usually enough. Egy frissítő családi sportesemény a magyar tengeren, ami nélkül nem múlhat el a nyár. A távot szabadon választott úszásnemben lehet. A hajó mindig akkor indul útnak, amikor megtelik. A klasszikus úszó kihívás, 5,2 km a balaton északi és déli partja, révfülöp és balatonboglár között.

A távot szabadon választott úszásnemben lehet.

Meglehet a 200 ezredik induló. About press copyright contact us creators advertise developers terms privacy policy & safety how youtube works test new features press copyright contact us creators. About press copyright contact us creators advertise developers terms privacy policy & safety how youtube works test new features press copyright contact us creators. De tavalyelőtt, mikor utoljára voltam, én is kocsival mentem, mert ott voltam amúgy is a szomszédban, badacsonyban. Of swimming, time results) by filling the form below. A távot szabadon választott úszásnemben lehet. A vállalkozó kedvűek révfülöpről indulva, balatonboglárra érkezve ússzák át a balatont. Balaton átúszást jövőtéten rendezik meg. Az űrlapot kitöltve számos szempont szerint (név, rajtszám, nem, kor, ország, település, átúszások száma, időeredmények) kereshetünk az adatbázisban vagy szűkíthetjük a találatok számát. You can search in the database or abridge the search results from different aspects (name, swim code, sex, age, country, city, nr. Elég akár csak egy adatot megadni, hogy saját eredményét megtalálja. On the beach ep.1 ★ finest trap x new. Egy frissítő családi sportesemény a magyar tengeren, ami nélkül nem múlhat el a nyár.

A révfülöp és balatonboglár közötti átúszás tervezett új időpontja augusztus 7. Jöhet vírus, történthet akármi, egy dolog biztos: A távot szabadon választott úszásnemben lehet. Meglehet a 200 ezredik induló. 😉 egy összefoglalóban összegyűjtöttük nektek a legfontosabb tudnivalókat a szombati nappal kapcsolatban, amik eddig a legtöbbször felmerültek kérdések, kommentek és üzenetek formájában.

Fotogaleria 39 Lidl Balaton Atuszas
Fotogaleria 39 Lidl Balaton Atuszas from www.balaton-atuszas.hu
Vízirendészet és vízimentő szolgálat által biztosított vízi útvonal. A távot szabadon választott úszásnemben lehet. Egy frissítő családi sportesemény a magyar tengeren, ami nélkül nem múlhat el a nyár. Legjobbjaink 6 hét kényszerpihenő után csak. Nem maradhat el a balaton idei átúszása sem! A hajó mindig akkor indul útnak, amikor megtelik. A révfülöp és balatonboglár közötti átúszás tervezett új időpontja augusztus 7. Balaton átúszást jövőtéten rendezik meg.

Legjobbjaink 6 hét kényszerpihenő után csak.

Augusztus 1., 7., 8., 14., 15.) az átúszásra vállalkozó sportemberek a már megszokott módon révfülöpön szállnak majd vízbe, majd az 5,2 kilométeres táv megtétele után a balatonboglári platán strandon érnek partot. Rasovszky kristóf és olasz anna. About press copyright contact us creators advertise developers terms privacy policy & safety how youtube works test new features press copyright contact us creators. A révfülöp és balatonboglár közötti átúszás tervezett új időpontja augusztus 7. About press copyright contact us creators advertise developers terms privacy policy & safety how youtube works test new features press copyright contact us creators. Az átevezéssel összefüggő szervezési és lebonyolítási feladatokat. Egy frissítő családi sportesemény a magyar tengeren, ami nélkül nem múlhat el a nyár. Jó sok ember volt révfülöpön a rajtnál és ugyanú. Mti/varga györgy résztvevő a 38. A vállalkozó kedvűek révfülöpről indulva, balatonboglárra érkezve ússzák át a balatont. 31,595 likes · 1,013 talking about this. Révfülöpre, cuccomat átküldtem, aztán átúszás után boglárról vissza a délibe. 😉 egy összefoglalóban összegyűjtöttük nektek a legfontosabb tudnivalókat a szombati nappal kapcsolatban, amik eddig a legtöbbször felmerültek kérdések, kommentek és üzenetek formájában.

Mti/vasvári tamás) ezért jöttünk, ez volt a cél balaton-átúszás. Jó sok ember volt révfülöpön a rajtnál és ugyanú.